Snabb kaka som kan förändras i det oändliga.
Ingredienser
250 g vetemjöl
250 g socker
250 g margarin
4 st ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Instruktioner
- Alla ingredienserna blandas samman till en jämn smet och hälls därefter ner i en smord och bröad sockerkaks form.
- Bakas i ugnen på 180 grader i 45 minuter. Prova med en baksticka för att se att den är klar i mitten.
- (Denna kakan rörs ihop på 3 minuter och sköter sig själv i ugnen på 45 minuter och misslyckas aldrig.) Man kan tillsätta olika saker om så önskas, jag har någon gång slängt i russin eller hackade torkade aprikos bitar, hackad choklad eller liknande.
Liknande recept
Kommentarer (3)
Relaterade Artiklar
Cheesecake
Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...
Hallonsaft
Bättre saft har ingen haft. Hallonsaft är en riktig sommarklassiker oc...
Sockerkaka
Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...
Tänkte prova denna snabba kaka men måste fråga: Ska det vara osmält eller smält margarin du menar??
Undrar också över smöret??
jag smälte smöret och rörde samman allt. Det blev bra.