A la chicken
Serverar:
4-6 portioner
Snabbt och gott
Ingredienser
1 kg kycklingfilé
5 dl crème fraiche
2 buljongtärningar, vitlök & persilje
2 st vitlöksklyftor
2 msk soja
2 ½ msk senap
1 skvätt grädde
Instruktioner
Dela 1 kg kycklingsfilé i bitar. Salta och peppra, lägg den i en form(ugnfast).
Blanda samman 5 dl creme fraiche, 2 buljongtärningar ( vitlök & persiljebuljong) 2 st vitlöksklyftor, 2 msk soja 2 ½ msk senap, 1 skvätt Grädde
Häll över blandningen (ovan) över kycklingen. Grädda i 1 tim på 225* OBS: lägg på riven ost efter 45 min
servera kladdris till
Liknande recept
Chicken nuggets med currysås
4
3-4
6
Bangkok Chicken
4.5
1 h 30 min
4
1
Chicken tikka i pitabröd
4
Chicken Thaiwok
4.7
4
5
Chicken Tikka Masala på mitt vis!
4.9
20 min
4-5
8
Chicken thai lime
4.3
45 min
4
1
Chicken Curry
1 h
4
Chinese chicken wok
5
20 min
4
3
Chicken wok med mango chutney
20 min
2
Kommentarer (1)
asiiL
15 december 2011
De här lät gott! ska testas! :)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
De här lät gott! ska testas! :)