A la chicken

Serverar: 4-6 portioner

Snabbt och gott

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 5 dl crème fraiche
  • 2 buljongtärningar, vitlök & persilje
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk soja
  • 2 ½ msk senap
  • 1 skvätt grädde
  • Instruktioner

    1. Dela 1 kg kycklingsfilé i bitar. Salta och peppra, lägg den i en form(ugnfast).
    2. Blanda samman 5 dl creme fraiche, 2 buljongtärningar ( vitlök & persiljebuljong) 2 st vitlöksklyftor, 2 msk soja 2 ½ msk senap, 1 skvätt Grädde
    3. Häll över blandningen (ovan) över kycklingen. Grädda i 1 tim på 225* OBS: lägg på riven ost efter 45 min
    4. servera kladdris till

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    asiiL 15 december 2011

    De här lät gott! ska testas! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben