Omeletten har fått smak och sting av ädelost och vacker färg av granatäpple. En ovanlig kombination men den funkar otroligt bra.
405 kcal/portion
Ingredienser
150 g färsk bladspenat
½ msk smör
4 ägg
4 msk vatten
Salt
Nymald svartpeppar
50 g riven ädelost
½ dl granatäppelkärnor
Tillbehör
Blandad sallad
1 tärnad avokado
Instruktioner
Fräs bladspenaten i smör i en stekpanna tills den sjunker ihop. Vispa ihop ägg, vatten, lite salt och peppar och häll över spenaten, sänk värmen. Stick lite i smeten så att den rinner ner i botten.
Strö över den rivna ädelosten när omeletten halvstelnat och granatäppelkärnorna när omeletten känns färdig. den ska vara krämig på ytan och osten ska vara smält.
Servera omeletten med blandad sallad och tärnad avokado.