Ädelomelett med granatäpple

Serverar: 2 portioner

Omeletten har fått smak och sting av ädelost och vacker färg av granatäpple. En ovanlig kombination men den funkar otroligt bra. 405 kcal/portion

Ingredienser

  • 150 g färsk bladspenat
  • ½ msk smör
  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 50 g riven ädelost
  • ½ dl granatäppelkärnor
  • Tillbehör
  • Blandad sallad
  • 1 tärnad avokado
  • Instruktioner

    1. Fräs bladspenaten i smör i en stekpanna tills den sjunker ihop. Vispa ihop ägg, vatten, lite salt och peppar och häll över spenaten, sänk värmen. Stick lite i smeten så att den rinner ner i botten.
    2. Strö över den rivna ädelosten när omeletten halvstelnat och granatäppelkärnorna när omeletten känns färdig. den ska vara krämig på ytan och osten ska vara smält.
    3. Servera omeletten med blandad sallad och tärnad avokado.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben