Serverar: 4 portioner
Lax är alltid gott och är en perfekt middag någon dag i påskhelgen.
Sätt ugnen på 175°C. Häll crème fraiche i en bunke, smula ner osten grovt och blanda ner persilja och citronskal. Smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan så länge. Lägg laxbitarna i en ugnsfast form och skär ett snitt med en vass kniv mitt på laxen, ca 1 cm djupt och ca 3 cm långt. Fördela sedan oströran i skåran över laxbitarna samt ringla över olivoljan. Stek i mitten av ugnen i ca 8–10 minuter. Serveras exempelvis tillsammans med kokta primörer, potatis eller pasta.
MMMMM....supergott, enkelt att göra, det blir flera gånger var så säker!
Mycket enkelt att tillaga, det var dessutom mycket uppskattat av våra gäster till påsk!
supergott, enkelt att göra. Blev mycket uppskattat av mina gäster. Det blir fler gånger med detta recept
Smaskens!!! Jag hade dock ingen creme fraiche hemma , så jag kryddade laxen och skar ner rikligt med ost. Sedan hade vi potatismos till! Hela familjen åt mängder. Kommer ha detta till mat många gånger!
Mycket gott! Vi hade jasminris och råa sockerärtor till. Här gillar vi goda och lättlagade rätter!
Mycket gott ,kommer att göra detta flera ggr.
Mkt enkel maträtt & mkt gott! Har bjudit på den flera ggr ( men glömt kommentera *sorry*) den hár vart mkt uppskattad bland alla.
Hej Mycket gott uppskattad av alla.
Hej Mycket gott uppskattad av alla.
Hej Mycket gott uppskattad av alla.
Tack för receptet! Det var jättegott! Jag gjorde extra av röran och serverade med avokadosallad. Väldigt LCHF rätt :-) mvh/Kristin
Verkar gott, provar nog receptet senare i påskhelgen.
Supergott och enkelt!
Ska testa detta idag...låter mycket gott.
Har du lagat denna rätt själv så att du kan lämna någon bra kommentar?
Har du lagat denna rätt själv så att du kan lämna någon bra kommentar?
Såååå gott. Jag gjorde detta på en hel laxsida, så jag dubblade fyllningen. Till detta hade vi pressad potatis, kall romsås och grön sparris. Denna rätt kommer att göras många gånger. En klar 5:a får du.
Jätte gott. Denna rätt skall jag laga ofta. Owe