Ädelostkassler på risbädd

Serverar: 4 portioner

Pröva med att koka riset i buljong! Glöm inte då att ta bort saltet

Ingredienser

  • 2 ½ dl ris
  • 250 g djupfryst broccoli
  • 500-600 benfri kassler
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g ädelost
  • ½ dl pinjenötter
  • Instruktioner

    Ugn: 225° Koka riset enligt förpackningens anvisningar. Bred ut det färdigkokta riset i en smord ugnssäker form. Lägg på tinade broccolibuketter. Skär kasslern i ganska tunna skivor och lägg som tegelpannor över risbädden. Koka upp creme fraiche och ost i en kastrull. Häll såsen över köttet. Strö över pinjenötterna. Gratinera 10-15 minuter mitt i ugnen tills rätten är genomvarm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben