Ädelsås
Serverar:
4 portioner
En god ädelostsås som passar till kyckling mm
Ingredienser
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
1 dl lätt créme fraiche
Ev sky från kycklingen
1 msk maizena redning
70 g ädelost
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka upp vatten, fond, créme fraiche och sky. Red av med redning och koka i 3 minuter.
Smula i osten och låt den smälta, men koka inte såsen mer. Smaka av med salt och peppar.
Lycka till! Smaklig måltid.
Liknande recept
Festfilé
4
Ädelsås
4
Biff i gräddig ädelsås
4
Oxfärsbiffar med gratinerade rotfrukter, äpplen och kall ädelsås
Kyckling och bacon i ädelsås med bandpasta
30 min
4
Lottas pastagratäng
40 min
5
Fylld festfilé
4
Fylld kyckling med grönsakspytt.
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!