Fylld kyckling med grönsakspytt.

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Här får ni hela middagen på ett bräde, bara att sätta igång!

Ingredienser

  • 8-12 kycklinglårfiléer
  • 5 soltorkade tomater i olja
  • 10 urkärnade svarta oliver
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk matfett
  • Grönsakspytt
  • 6 potatisar
  • 1 rödlök
  • 2 paprikor
  • 1 squash
  • 200 g champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Ädelsås
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1-2 msk kycklingfond
  • 100 g ädelost
  • Instruktioner

    1. Skala potatis och lök. Kärna ur paprikorna. Tärna potatis, lök, paprika och squash. Dela svampen i bitar och blanda allt med olja i en långpanna. Krydda ocg stek i ugn i 225°C ca 20 min.
    2. Vik ut lårfiléerna och lägg i strimlade tomater och skivade oliver. Vik ihop och bind om med bomullssnöre. Bryn runtom i matfett och krydda. Låt eftersteka i c:a 10 minuter.
    3. Koka upp crème fraiche, vatten och fond till såsen. Smula ner osten och låt den smälta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben