Biff i gräddig ädelsås

Serverar: 4 portioner

Mummsig middag, med köttfärs.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • 50 g grönmögelost t.ex ädelost
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Forma färsen till 4 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek biffarna i smör i en stekpanna 4-5 minuter/ sida. Strö över salt och peppar.
    2. Lägg upp biffarna på varmt serveringsfat. Låt osten smälta ner i stekpannan. Häll på grädden. Rör om.
    3. Låt såsen koka upp. Häll såsen över biffarna. Servera med ugnstekt klyftpotatis och tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben