Biff i gräddig ädelsås
Serverar:
4 portioner
Mummsig middag, med köttfärs.
Ingredienser
400 g nötfärs
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Smör
50 g grönmögelost t.ex ädelost
2 dl vispgrädde
Instruktioner
Forma färsen till 4 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek biffarna i smör i en stekpanna 4-5 minuter/ sida. Strö över salt och peppar.
Lägg upp biffarna på varmt serveringsfat. Låt osten smälta ner i stekpannan. Häll på grädden. Rör om.
Låt såsen koka upp. Häll såsen över biffarna. Servera med ugnstekt klyftpotatis och tomatsallad.
Liknande recept
Biff med brysselkål och bönor
2
Kycklinglever Biffar
2 h
6-7
Biff med ädelostgrädde
4.5
4
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Franska biffar med rotsaker
45 min
4
1
Strimlad biff med purjolök
4.4
30 min
6
29
Sås till biff eller köttbullar
4.7
5 min
4
5
Grekiska biffar i ugnen med klyftpotatis
4.6
4
4
Smördegsinbakad biff
5
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!