Ägg i kopp

Serverar: 1 portioner

Perfekt lunch...snabb...lättlagad...god...nyttig...mättande...minimalt med disk :-)

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 1 krm salt
  • ½ krm vitpeppar, malen
  • Instruktioner

    1. Knäck två ägg i en tekopp som tål mikrovärme.
    2. Vispa med en liten visp eller med en gaffel. Tillsätt mjölk,salt och peppar.
    3. Sätt in koppen i mikron, ställ effekten på 700 w. Låt koppen stå inne i 45 sekunder, ta ut den och rör om så att äggsmeten blandar sig.
    4. Ställ in koppen igen i 1 minut. Ta ut och rör om i äggröran.
    5. Du kan variera den här äggröran genom att blanda i t.ex. hackad rökt skinka eller lite riven ost.
    6. En smörgås, ett glas mjölk och en frukt så står du dig länge...

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben