Ägg med gubbröra

Serverar: 4 portioner

Smaksatta och dekorerade ägghalvor är ett måste på påskbordet. Räkor, lax och ansjovis är en klassiker.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • ½ rödlök
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 g
  • ½ dl majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Löjrom
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Skär av toppen på de hårdkokta äggen med en vass kniv.
    2. Gröp ur innehållet med en liten sked. Hacka äggen.
    3. Skala och finhacka rödlöken. Hacka ansjovisen. Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
    4. Fyll upp äggen med ansjovisröran och garnera med löjrom och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben