Ägg med kaviargrädde
Serverar:
8-10 portioner
Tid:
10 minuter
Enkel topping på ägghalvor till jul/påsk
Ingredienser
4-6 kokta ägg
2 dl grädde
1 msk majonnäs
1-2 msk kaviar (typ kalles)
1-2 msk dill
Instruktioner
Vispa grädde lagom tjock och blanda med övriga ingredienser. Toppa kokta delade ägghalvor med kaviargrädden.
Kanon till jul/påskbord och även till lyxig frukost. Garnera gärna med räkor eller kräftstjärtar.
Liknande recept
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Spaghetti med kokt ägg
45 min
4
Frukostmacka med ägg
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!