Ägg med romsås
Serverar:
10 portioner
En självklar rätt till jul, påsk, midsommar eller smörgåsbordet.
Ingredienser
10 hårdkokta ägg
2 salladslökar
4 stora rädisor
1 ask smörgåskrasse
1 - 2 dl skalade räkor
Romsås
2 dl lätt crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl röd stenbitsrom
Instruktioner
Skala ägg och dela dem i halvor. Skiva salladslök och rädisor mycket tunt. Blanda ingredienserna till såsen.
Lägg ägghalvorna på ett fat och ringla romsåsen över. Garnera med salladslök, rädisor, krasse och räkor.
Liknande recept
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Spaghetti med kokt ägg
45 min
4
Frukostmacka med ägg
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!