Ägg och kaviarröra på tunnbröd

Serverar: 12 portioner

Gott tilltugg till drinken

Ingredienser

  • 12 bitar tunnbröd i trekanter
  • Röra
  • 2 kokta ägg
  • 2 msk Kalles kaviar
  • 3 msk creme fraiche
  • 1 msk hackad gräslök
  • Peppar
  • 12 skivor gurka
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader och rosta tunnbrödet 5 min. Låt dem svalna på galler.
    2. Hacka äggen fint. Blanda med kaviar, creme fraiche och gräslök. Smaka av med peppar. Klicka ut på tunnbrödet och garnera med gurkskivor.
    3. Försök att forma tunnbrödet så att det blir en liten skål för fyllningen. Böj dem runt ett galler.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben