Ägg och kaviarröra på tunnbröd
Serverar:
12 portioner
Gott tilltugg till drinken
Ingredienser
12 bitar tunnbröd i trekanter
Röra
2 kokta ägg
2 msk Kalles kaviar
3 msk creme fraiche
1 msk hackad gräslök
Peppar
12 skivor gurka
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader och rosta tunnbrödet 5 min. Låt dem svalna på galler.
Hacka äggen fint. Blanda med kaviar, creme fraiche och gräslök. Smaka av med peppar. Klicka ut på tunnbrödet och garnera med gurkskivor.
Försök att forma tunnbrödet så att det blir en liten skål för fyllningen. Böj dem runt ett galler.
Liknande recept
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Mjukt tunnbröd - Norrlandswrappers
5
2
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Spaghetti med kokt ägg
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!