Ägg- och romröra
Enkelt och väldigt gott...passar alla buffébord...påsk, jul...
Ingredienser
6 ägg
250 g Arla Köket Kesella kvarg
1 rödlök, finhackad
½ dl gräslök, hackad
2 tsk fransk senap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Stenbitsrom
Instruktioner
Rör ihop de 6 hårdkokta äggen med ingredienserna.
Klicka upp i små glas eller äggkoppar. Garnera med röd stenbitsrom och hackad gräslök. Glad påsk!
Liknande recept
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
LCHF- Ägg- och baconmuffins
4.6
12
38
Västerbottenspaj m oliver & romröra
4
Gluten- ägg- och mjölkfria pannkakor
4
Ägg- och mjölkfri jordgubbstårta
1 h 30 min
12
Ägg- o tonfisklåda
45 min
2-3
Romröra.
Laxfilé med bakad potatis samt ägg- och räkröra
3.9
25 min
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!