Ägg Skagen
Serverar:
6 portioner
Tid:
10 minuter
Perfekt till påskbuffén.
Ingredienser
6 kokta ägg
1 dl färdig skagenröra
12 räkor
6 lätt förvällda sparrisknippar
Sallad
Dill
Instruktioner
Dela äggen på höjden och skär av en bit så de kan stå stadigt. Fördela röran över.
Skala räkorna och lägg på tillsammans med sparris.
Ställ äggen på en salladsbädd och garnera med dill.
Liknande recept
Ägg skagen
3.5
4
1
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Toast Skagen
5
30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!