Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

Toppa dina ägghalvor med denna goda röra!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 kavringsskiva
  • 2 msk smör
  • ½ rött äpple
  • ½ dl valnötter
  • 2 msk créme fraiche
  • 1 tsk söt och stark senap
  • Instruktioner

    1. Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 minuter. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. dela äggen i halvor.
    2. Skär bort kanterna på kavringen och smula den. Stek smulorna frasiga i smör. Tärna äpplet riktigt smått. Grovhacka valnötterna. Blanda med créme fraiche och senap, smaka av med salt och peppar.
    3. Skeda upp röran på äggen och toppa med kavringssmul.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben