Ägghalvor med romröra

Serverar: 12 portioner

Rom tillsammans med anissmakande körvel blir supergott på ägget. Röran är även god på en nykokt färskpotatis eller på en nystekt råraka.

Ingredienser

  • ¾ dl ekologisk crème fraiche
  • 2 msk finriven Kvibille Präst
  • 80 g löjrom eller stenbitsrom
  • 1 kruka körvel
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 6 hårdkokta ägg
  • Instruktioner

    1. Vispa crème fraiche till en fast kräm. Blanda med osten och hälften av rommen.
    2. Tag undan 12 små kvistar körvel. Hacka resten och rör ner i romröran. Smaka av med salt och peppar.
    3. Skala och dela äggen i halvor. Klicka romröran på halvorna. Toppa med rom och garnera med körvel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben