Äggröra med keso & grönsaker

Serverar: 1 portioner

Ägg i alla former mättar länge. Med keso, avokado och morot blir det hela både gott och nyttigt. 2 flugor i en smäll :)

Ingredienser

  • 2-3 ägg
  • 1 msk matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 liten avokado
  • 1 morot
  • 1 dl keso
  • Instruktioner

    1. Knäck äggen i en skål och tillsätt grädden. Salta och peppra lite och vispa ihop det hela med en gaffel. Stek i olivolja på medelstark värme, helst i en teflon panna. Rör hela tiden med en trä gaffel så att äggsmeten blir lite grynig och inte koagulerar jämnt. Dela avokadon, avlägsna kärnan och skalet och skär den i skivor. Skala moroten och skär den i stavar.
    2. Lägg upp äggröra, avokadoskivor, moroten och en klick keso på en tallrik. Salta och peppra lite på avokadon och keson.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben