Energi 346 kcal
Fett 16 g
Protein 20 g
Kolhydrat 34 g
Fibrer 8 g
Ingredienser
1 ägg
Salt
Peppar
200 g blandsvamp
5 g olivolja
½ finhackad lök
½ dl bladpersilja
125 g melon
125 g jordgubbar
2 msk naturell yoghurt
10 g pumpakärnor
Instruktioner
Vispa ägget med salt och peppar.
Skölj svamparna och skär dem i kvartar. Rosta dem i en stekpanna med lite olja, salta och peppra. Tillsätt hackad lök. Strö över persilja när all fukt har kokat ur svampen och löken, och låt det steka med i 1 minut innan det tas ur pannan.
Rör försiktigt ihop ägget på medelvärme i stekpannan tills det stelnar lätt.
Melon och jordgubbar skärs i mindre bitar och läggs upp med lite yoghurt på och hackade pumpakärnor.
Lägg upp äggröran med svampar och strö eventuellt över lite extra persilja.