Älgbiffar

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Mina älgbiffar sedan 1983

Ingredienser

  • 5 hg älgköttfärs
  • 1 stor lök
  • 1 msk senap
  • 1 msk ketchup
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vitpepper
  • 1 ½ msk ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Tillagning Riv löken tillsätt ströbröd, salt, peppar, senap, ketcup, ägg och blanda väl. Låt stå ca 10 minuter. Blanda samman redingen med älgfärsen. Stek med extra saltat smör i pannan. Slå på vattent för redning Tillsätt grädden. Serveras med kokt potatis God Lycka Lennart

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    karisma1 9 december 2009

    Enormt goda biffar...

    Born61 17 mars 2010

    Tack för ett recept på mycket goda biffar.

    anna_ho 23 februari 2011

    Kanongoda älgfärsbiffar! Var lite osäker på vilken slags senap som skulle användas. Jag tog en "vanlig" stark sort och det blev jättebra! Kommer definitivt att göra dessa fler gånger :-)))

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben