Älgkorv stark

Denna blir bäst när man röker den

Ingredienser

  • 1/3 av grundreceptet på älgkorv
  • 2 röda spansk peppar
  • 2 gröna spansk peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka all peppar fin ta med allt även fröna. Blanda detta med 1/3 av smeten från grundreceptet.
    2. För att röka korven använder jag svinfjälster dessa är lite smalare. Följ anvisningarna på hur man förbereder fjälsterna enligt förpackningarna.
    3. Stoppa nu korvarna och tänk på att inte stoppa korvarna för hårt då kan fjälsterna gå sönder vid tillagningen.
    4. Röktider varierar beroende på typ av rök och väderförhållande när du röker kan variera väldigt mycket det här får man prova sig fram.
    5. Denna korv blir stark Denna korv blir bäst att röka.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben