Detta var den godaste kycklingrätt jag ätit!!! Snabb och lättlagad också. Jag marinerade inte kycklingen innan utan kryddade bara direkt på och det blev bra.
McGonagall30 januari 2011
Hej! Lagade detta i söndags och blev förvirrad. Skulle kycklingen marineras? Kryddas hur? Är det koncentrerad äppeljuice? Lite fler instruktioner skulle inte skada...
Jag hade en ganska stor form och riset täckte knappt botten, så jag vräkte på med fler grönsaker. Jag utelämnade en del buljong eftersom det såg så blött ut - men riset sväller ju så jag tror alltihop skulle vara med ändå.
Allt som allt blev det ändå mycket gott, trots min osäkerhet. Inte den vanliga "standardsmaken" och det är roligt med variation. Tack!
Detta var den godaste kycklingrätt jag ätit!!! Snabb och lättlagad också. Jag marinerade inte kycklingen innan utan kryddade bara direkt på och det blev bra.
Hej! Lagade detta i söndags och blev förvirrad. Skulle kycklingen marineras? Kryddas hur? Är det koncentrerad äppeljuice? Lite fler instruktioner skulle inte skada... Jag hade en ganska stor form och riset täckte knappt botten, så jag vräkte på med fler grönsaker. Jag utelämnade en del buljong eftersom det såg så blött ut - men riset sväller ju så jag tror alltihop skulle vara med ändå. Allt som allt blev det ändå mycket gott, trots min osäkerhet. Inte den vanliga "standardsmaken" och det är roligt med variation. Tack!