Äppel- och kokosdaiquiri

Serverar: 1 portioner

Mycket trivsamt nu när de svenska äpplena kommit! Receptet är från boken "Min Äppelbok" av Elisabeth Johansson.

Ingredienser

  • 4 cl kokosrom, Malibu eller Cruzan
  • 1 dl äppelpuré eller urkärnade, mixade gröna äpplen
  • 1 limeklyfta
  • Is
  • Kanel till dekoration
  • Socker till dekoration
  • 1 extra limeklyfta till dekoration
  • Instruktioner

    1. Blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på ett cocktail- eller daiquiriglas med limeklyftan och doppa kanten i sockerblandningen. Ställ glaset kallt.
    2. Häll äppelpurén eller de mixade äpplena i en mixer. Tillsätt kokosrom, pressa i juicen från limeklyftan, tillsätt is och mixa ihop. Häll upp och garnera med limeklyftan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben