Äppel- och päronkräm med cashewkeso

Serverar: 4 portioner

Kräm passar både som efterrätt, mellanmål eller en lätt lunch - speciellt när den serveras med keso och cashewnötter.

Ingredienser

  • 2 äpplen söta
  • 2 päron moget
  • 8 dl vatten
  • 2 msk honung
  • 1 tsk kanel
  • 2 msk potatismjöl
  • Till servering
  • 1 dl rostade cashewkärnor
  • 100 g keso
  • Instruktioner

    Skala och skär äpplena och päronen i tärningar och dem i vattnet. Koka upp och låt koka i 1-2 minuter. Häll ner honung och kanel och låt koka i ytterligare 1-2 minuter Mixa krämen ganska slät med stavmixer. Blanda potatismjöl i en gnutta vatten. Häll det i krämen och värm under omrörning tills det tjocknar. Låt svalna. Servera med keso som blandas med cashewkärnor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben