Äppel- och valnötsfyllda lårfiléer.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god och lättlagad kycklingrätt.

Ingredienser

  • 1 äpple
  • 1 lök
  • 25 g valnötter
  • Smör
  • 1 ½ msk färsk timjan el 1 tsk torkad
  • 500 g kycklinglårfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g kesella
  • Instruktioner

    Skala och hacka äpple, lök och valnötter. Fräs lök och äpple i smör ett par min. Blanda i valnötter och hackad timjan. Vik ut lårfiléerna, salta och peppra. Fördela hälften av fyllningen på dem. Vik ihop och bryn runtom i smör. Stek färdigt i 200 grader i 15 min. Blanda resterande fyllning med kesella och servera som sås till kycklingen, gärna med grillade grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben