Äppelmust
Har inte testat än men snart så :)
Ingredienser
5 kg äpplen
10 l vatten
Instruktioner
Skala och skär upp äpplena i bitar och lägg ner i en damejeanne (stor glasbehållare för jäsning av vin).
Koka upp vattnet och häll det över äpplena. Låt stå och "jäsa" i en vecka, eller tills det har slutat bubbla.
Liknande recept
Pastöriserad äppelmust
4.8
3
Köttfärslimpa
4
Mango smoothie
1
Skön och grön
1
Vitlöksmarinerat grillat älginnanlår med äppelsky
5
3 h 30 min
4
1
Pepparrotssenap
Äppelmust med lakrits
30 min
Varm kryddad äppelmust
4
Doktorsgårdens äppelmust
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!