Äppelpaj med nöttäcke

Serverar: 1 portioner

Ser gott ut.

Ingredienser

  • 6-8 äpplen
  • 1 msk fruktsocker
  • 1 msk kanel
  • 1 dl blandade nötter, (t.ex. hasselnötter, cashewnötter, mandlar och solrosfrön)
  • Att servera till
  • 2–3 dl tjock grekisk yoghurt, 10 %
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, kärna ur dem och skär dem i tunna klyftor.
    2. Lägg dem i en smord form och strö över fruktsocker och kanel. Hacka nötterna och strö dem över äpplena.
    3. Baka i ugnen tills äpplena är mjuka och har fått en fin färg. Lägg upp yoghurten i en skål och servera till.

    Liknande recept

    45 min
    5
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben