Äppelpaj med nöttäcke
Serverar:
1 portioner
Ser gott ut.
Ingredienser
6-8 äpplen
1 msk fruktsocker
1 msk kanel
1 dl blandade nötter, (t.ex. hasselnötter, cashewnötter, mandlar och solrosfrön)
Att servera till
2–3 dl tjock grekisk yoghurt, 10 %
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, kärna ur dem och skär dem i tunna klyftor.
Lägg dem i en smord form och strö över fruktsocker och kanel. Hacka nötterna och strö dem över äpplena.
Baka i ugnen tills äpplena är mjuka och har fått en fin färg. Lägg upp yoghurten i en skål och servera till.
Liknande recept
Äppelpaj med nöttäcke
8
Äppelpaj i Micro
5
30 min
6-8
4
Matkinas Äppelpaj
3
30 min
4
Drink äppelpaj
1
Äppelpaj lättlagad och supergod
4
1 h
8
Äppelpaj
45 min
5
1
Äppelpaj med pekannötstosca
3.5
3
Kokos äppelpaj
5
1
Äppelpaj med nöttosca
5
12
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!