Äppelpaj med vitchoklad kräm

Serverar: 2 portioner

En smarrig efterrätt med äpplen och krämig vit choklad. Mums!

Ingredienser

  • 2 äpplen
  • Kanel
  • Socker
  • Smuldeg
  • 75 g margarin
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • Vit chokladkräm
  • 1 vit chokladkaka
  • 1 lime
  • Lite naturell yoggi
  • Instruktioner

    1. Riv den vita chokladen och blanda med rivet limeskal i yoghurten.
    2. Skär äpplen, strö över kanel och lägg i smörad form.
    3. Strö över smuldeg och grädda i ugn tills den fått fin färg.
    4. Servera med den vita chokladkrämen.

    Liknande recept

    45 min
    5
    1

    Kommentarer (1)

    tfkte 10 september 2008

    Vadå youghurt?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben