Äppelpaj med vitchoklad kräm
Serverar:
2 portioner
En smarrig efterrätt med äpplen och krämig vit choklad. Mums!
Ingredienser
2 äpplen
Kanel
Socker
Smuldeg
75 g margarin
1 dl strösocker
2 dl vetemjöl
0.5 tsk bakpulver
0.5 tsk vaniljsocker
Vit chokladkräm
1 vit chokladkaka
1 lime
Lite naturell yoggi
Instruktioner
Riv den vita chokladen och blanda med rivet limeskal i yoghurten.
Skär äpplen, strö över kanel och lägg i smörad form.
Strö över smuldeg och grädda i ugn tills den fått fin färg.
Servera med den vita chokladkrämen.
Liknande recept
Äppelpaj i Micro
5
30 min
6-8
4
Matkinas Äppelpaj
3
30 min
4
Kärlekspaj med vitchoklad, kardemumma och Baileys
4.5
1 h
6-8
4
Drink äppelpaj
1
Ostkaka med vitchoklad
10-15
Äppelpaj lättlagad och supergod
4
1 h
8
Äppelpaj
45 min
5
1
Äppelpaj med pekannötstosca
3.5
3
Kokos äppelpaj
5
1
Kommentarer (1)
tfkte
10 september 2008
Vadå youghurt?
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Vadå youghurt?