Äppelpizza

Serverar: 8 portioner

Snabblagad dessertpizza med mynta och honung.

Ingredienser

  • 4 stora tortillabröd
  • 1 burk Kesella kvarg med vanilj
  • 4 äpplen ½ dl pinjenötter
  • 1 msk flytande honung
  • ½ dl myntablad
  • Tillbehör
  • vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Lägg tortollabröden på plåtar med bakplåtspapper. Bred på kesellan.
    3. Kärna ur äpplena och skär i skivor. Lägg på äppelskivor och strö över pinjenötter.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 8 min
    5. Ringla över honung och strö över mynta. Skär i snibbar eller halvmånar och servera gärna med vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Madstern 5 oktober 2012

    Perfekt höstdessert men man behöver inte göra så mycket - vi fick massor över! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben