Äpple- och hallongott
Serverar:
2 portioner
Tid:
30 minuter
En enkel, god, lätt och smakrik efterrätt.
Ingredienser
2 äpplen
2 dl djupfrysta hallon
1 msk socker
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
3 msk flytande smör/rapsolja
Instruktioner
Smörj en form med 1 msk smör/rapsolja. Skala och klyfta äpplena och lägg i formen. Fördela hallonen över äppelklyftorna.
Krydda och ringla sist över resterande smör/rapsolja.
Grädda 225 grader i ca 15 minuter.
Servera med vaniljssås eller glass.
Liknande recept
Äpple- och pepparrrotscreme
15 min
4
Äpple- och currysill
5
30 min
8-10
1
Äpple- och rödavinbärspaj
30 min
2-3
2
Äpple- och kanelströsselkaka
5
2
Äpple- och plommonmarmelad
5
4
Äpple- och pekankaka med ingefära
8-10
Äpple- & vaniljmuffins med valnötscrisp
10
Laxlåda serverad med Äpple- och russinröra
5
1 h
3-4
Snabb äpple- och currysill
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!