Äpplekaka med glasyr

Tid: 45 minuter

Ännu en äpplekaka

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 3 dl mjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 2 äpple
  • 50 g valnötter
  • Glasyr
  • 50 g smör
  • 1 dl brun farin
  • 1 msk mjölk
  • Instruktioner

    Smält smöret,låt svalna.Vispa ägg och socker,rör i mjöl blandat med bakpulver växelvis med det smälta smöret och mjölken Häll i en smord form med löstagbara kanter Stick i äppleklyftor och valnötter. Ugn 175 45 min Koka samman samtliga ingredienser till glasyren. Bred på varm kaka

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    6-7
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben