After Eight-pannacotta

Serverar: 4 portioner

Ersätt vispgrädden med mellangrädde för att få en lite magrare pannacotta.

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • ½ dl strösocker
  • 5-6 After Eight-bitar
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Jordgubbar till garnering
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädden och socker, ta av från värmen. Ta upp gelatinet och rör ner i grädden. Låt svalna.
    2. Smält chokladen och blanda ner i grädden tillsammans med vaniljsockret. Häll upp och låt stelna i kylskåp.
    3. Garnera med jordgubbar och ev några blad citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bitten56 17 november 2012

    Riktigt smarrig, precis lagom söt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben