After Eight cheesecake

Mycket god cheesecake med perfekt brytning av det söta.

Ingredienser

  • 12 digestivekex
  • 100 g margarin
  • 400 g Philadelphiaost
  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 200 g After Eight
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Krossa digestivekexen och lägg dessa i en bunke. Smält smöret och blanda i. Häll sedan kexblandningen i en form med löstagbara kanter och tryck till i botten.
    3. Ställ i formen i ugnen ca 10 minuter.
    4. Vispa under tiden ägg och socker poröst. Ha sedan i Philadelphiaosten och vispa tills smeten är klumpfri.
    5. Ha i After Eight (dela gärna dessa lite innan för att de lättare skall kunna gå sönder) och vispa länge med elvispen.
    6. Häll smeten i formen (då den svalnat lite) och ställ sedan in kakan i frysen några timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben