After Eight terrin

Perfekt som juldessert

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 600 g mjölkchoklad
  • 2 msk mörkt muscovadoråsocker
  • 50 g smör eller margarin, rumstempererat
  • 260 g after eight
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen fint. Koka upp grädde och muscovadosocker och häll över chokladen. Rör tills det är en slät massa. Tillsätt matfettet och blanda väl.
    2. Lägg lite av krämen i en avlång form, lägg after eight plattor ovanpå som täcks med kräm. Fortsätt varvningen, se till att det blir kräm överst. Ställ svalt för att stelna.
    3. Doppa formen hastigt i varmt vatten när den skall stjälpas upp. Skär after eight terrin i tunna skivor med kniv som värms i varmt vatten.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    emelieskrypin 6 december 2007

    Mmm...älskar mintchoklad så detta måste jag testa.

    EowynUndomiel 24 oktober 2008

    Åååh vad gott det verkar, det här bara måste jag göra till jul!!

    ida85 10 november 2008

    åh, denna måste man göra till jul . min mamma skulle bli sååå glad ! hon älskar mint ! (:

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben