Ali Babas frestelser

Serverar: 15 portioner

Gott.

Ingredienser

  • 1 paket smördeg, ca 400 g
  • 250 g fryst bladspenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • Smör
  • 2 dl Arla Köket riven ost mozzarella
  • 1 dl Kesella
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Halvtina och kavla ut smördegsplattorna till 24 cm på längden, dela varje platta i 3 fyrkanter. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Ta det från värmen och låt svalna. Tillsätt ost, Kesella, salt, peppar och spiskummin. Lägg en klick fyllning på varje platta och nyp ihop till små trekanter. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben