Serverar: 12 portioner
Tid: 30 minuter
Härligt goda muffins som man snabbt rör ihop.
Rör matfett och socker vitt och pösigt, gärna med elvisp. Rör ner äggen ett i taget. Tillsätt vaniljsocker och mjölken. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Fyll smeten till hälften i 12 stora muffinsformar Tryck i bären med en sked. Har provat att blanda bären i smeten - tycker inte att det blir lika bra då många bär då hamnar i botten och runt kanterna. Strö över mandelspån. Grädda i 200°C, ca 18 min.
Muffins
Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...
Kanongoda muffins som är lika goda med hallon i!!!! Har blivit en favorit bland hela släkten. Tack för godsakerna :)
jätte goda muffins!! :) faktiskt dom godaste jag har ätit på väldigt länge!
Otroligt fina och goda!! :) Dock var gräddningstiden lite konstig, muffinsen blev bruna långt innan de var färdiga inuti, så om man har ganska stora formar borde man ha lägre värme under en längre tid :)