Denna rätt ska stå i ugnen ca 1½ timme, men är annars väldigt lätt att göra. Och resultatet blir helt underbart gott!!!
Ingredienser
600 g ytterfilé
4 dl crème fraiche
2 dl grädde
½ dl soja
1 tsk sambal oelek
Instruktioner
Skiva filén i cm-tjocka skivor. Lägg dem i en ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, grädde, soja och sambal oelek och häll över köttet så det täcker.
Gratinera i 175° i 1 ½ timme.
Håller med dig helt underbar. Hade en ytterfilé i frysen och testade ditt recept. Kommer att göra det flera gånger. Du får fem poäng av mig.
Jättegod rätt.Fileerna blev möra och fina. Pojkarna min a tyckte det var jättegott. Klart en femma!
Tyckte detta var ett gott o enkelt recept
Lättlagat med några få ingredienser och underbart gott, 5 points!!!
Blir nästan ännu godare med karré! Även den som inte gillar Karré gör det när man lagar det så här!