Ananas Mojito

En variant av den kubanska klassikern från 50-talet: färsk lime, mynta och ananasjuice med karibisk rom.

Ingredienser

  • 40 ml rom
  • 15 ml limejuice
  • 15 ml sockersirap
  • 2 myntakvistar
  • 40 ml Del Monte Gold® ananasjuice
  • 20 ml mineralvatten
  • Krossad is
  • Instruktioner

    1. Lägg i myntakvistarna i ett högt, kraftigt glas och fyll glaset med krossad is.
    2. Tillsätt alla övriga ingredienser utom mineralvattnet och rör om kraftigt så att de eteriska oljorna i myntan frigörs.
    3. Tillsätt därefter mineralvattnet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Karibien
    Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben