Ananas- och chilisalsa

Serverar: 8-10 portioner

Härlig ananassmak, den är enkel att göra och passar perfekt till både kött och fisk.

Ingredienser

  • 1 grön paprika
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ färsk ananas
  • 1 kruka färsk koriander
  • ½ dl olivolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 dl slät mango chutney
  • Ca 1 msk chipotlepaste
  • Ev peppar
  • Instruktioner

    1. Dela, kärna ur och tärna paprikan fint. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär ananasens fruktkött i fina tärningar. Grovhacka koriandern.
    2. Blanda samtliga ingredienser noggrant och smaka ev. av med peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben