Ananaskaka

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Smälter i munnen

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 4 ägg
  • 4 dl strösocker
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 2 dl farinsocker
  • 1 burk ananasringar, 500 g
  • Instruktioner

    1. Låt ananasen rinna av i ett durkslag. Rör kraftigt ihop smör, ägg och strösocker blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det. Smöra formen, strö med farinsockret över formen, låt allt farinsocker vara med, lägg i ananasen. Bred på smeten. Grädda i 175 grader.
    2. Avnjutes med en klick grädde, vaniljsås eller glass

    Liknande recept

    5
    30 min
    8
    3
    30 min
    7-8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben