Strimla kassler och lägg i botten av en ungsfast form. Blanda ihop övriga ingredienser och klicka över kasslern.
Tillaga i ugn i 20-25 minuter. Servera med ris och sallad.
God gratäng.....Kokade ris och hade i botten, lade även till hackad rödlök i crème fraichen, som vi ökade till 5 dl istället för 3 dl.......Tack för ett bra recept som kommer att lagas igen/Linda
KittyVsYarn22 juli 2010
Den här var väldigt god. Tyvärr glömde jag osten smart som jag är men det får bli tills nästa gång. :)
Junglefruit29 januari 2012
God och perfekt studentmat! Gjorde precis som i receptet och det blev jättebra. Men jag fick ihop nästan fyra portioner av detta i stället för två.
God gratäng.....Kokade ris och hade i botten, lade även till hackad rödlök i crème fraichen, som vi ökade till 5 dl istället för 3 dl.......Tack för ett bra recept som kommer att lagas igen/Linda
Den här var väldigt god. Tyvärr glömde jag osten smart som jag är men det får bli tills nästa gång. :)
God och perfekt studentmat! Gjorde precis som i receptet och det blev jättebra. Men jag fick ihop nästan fyra portioner av detta i stället för två.