Ananaskassler med kokosmjölk

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Tyckte jag var bra och smakade bra.

Ingredienser

  • 5 dl kokt hel burgur eller vanligt ris
  • Ca 400- 500 gr kassler
  • 4 skivor hel ananas på helkonserv
  • 2 dl gratängost
  • 2,5 dl cocosmjölk
  • 1 tsk färsk ingefära
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl mango chutney
  • Instruktioner

    1. Smörj en ungssäker form och bred ut den kokta bulguren eller riset i den. Tärna kasslern och sprid den över bulguren eller riset. Lägg annas skivorna ovanpå så att de täcker hela formen. Strö över din rivna gratängosten över.
    2. Blanda kokos mjölken med färsk riven ingefära, svartpeppar och mango chutney. Häll denna blandning över kasslern och gratinera i ugn under 15-20 minuter eller till den har fått färg.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    2
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben