Anglo Saxon Chicken Stew originalrecept
Serverar:
6 portioner
Gammal hederlig engelsk gryta :)
Ingredienser
50 g smör
1 kg kyckling i grytbitar
450 g skivad lök
4 st finhackade vitlöksklyftor
175 g hela korn av råg eller korn
3 msk röd- eller vitvinsvinäger
2 st lagerblad
1 msk torkad salvia
Instruktioner
Smält smöret i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med löken och vitlöken.
Tillsätt korn, vatten, vinäger, lagerblad och kryddor. Koka upp, lägg på locket och låt det sedan sjuda i en timme.
Tillsätt salvia och fortsätt att sjuda ytterligare några minuter. Smaka av och krydda extra om det behövs.
Servera med bröd.
Liknande recept
Chicken nuggets med currysås
4
3-4
6
Bangkok Chicken
4.5
1 h 30 min
4
1
Chicken tikka i pitabröd
4
Chicken Thaiwok
4.7
4
5
Chicken Tikka Masala på mitt vis!
4.9
20 min
4-5
8
Chicken thai lime
4.3
45 min
4
1
Chicken Curry
1 h
4
Chinese chicken wok
5
20 min
4
3
Chicken wok med mango chutney
20 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!