Anitas snickers

Serverar: 90 portioner

Gudomliga!! Går knappast beskriva på annat sätt:)

Ingredienser

  • 1 burk (225 g) jordnötssmör med hackade nötter i eller utan nötter
  • ½ dl osaltade hackade jordnötter eller saltade, sköljda och torkade
  • 2 dl ljus sirap
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 liter cornflakes
  • 250 g mörk blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Smält jordnötssmöret tillsammans med sirap och socker i en kastrull stor nog att också kokosflingor och cornflakes så småningom får plats. Blandningen ska bli riktigt varm, men behöver inte koka.
    2. Tillsätt vaniljsocker, kokosflingor och cornflakes. Blanda och bred ut massan i en fyrkantig form, cirka 20 x 30 cm. Smält chokladen och bred den över kakan. Låt chokladen stelna. Skär i lagom munsbitar.

    Liknande recept

    45 min
    1-10
    4.3
    30 min
    80
    2

    Kommentarer (1)

    Fladie 10 september 2008

    Super smarriga, men jag använder marabou mjölkchoklad

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben