Ann-Maries sockerkaka

Godaste sockerkaka i världen

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 kkp strösocker
  • 2 kkp vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 kkp gräddmjölk
  • 125 g smält smör
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker länge Smält smöret och häll i gräddmjölken (hälften mjölk och hälften grädde)
    2. Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda sedan ner det i äggröran och sist i men smörblandningen.
    3. Häll i smörad och bröad form
    4. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen tills kakan släppt kanterna eller så gör man stickprovet (inget kladd på stickan = kakan färdig)

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben