Ann-Maries sockerkaka
Godaste sockerkaka i världen
Ingredienser
2 ägg
2 kkp strösocker
2 kkp vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 kkp gräddmjölk
125 g smält smör
Instruktioner
Vispa ägg och socker länge Smält smöret och häll i gräddmjölken (hälften mjölk och hälften grädde)
Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda sedan ner det i äggröran och sist i men smörblandningen.
Häll i smörad och bröad form
Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen tills kakan släppt kanterna eller så gör man stickprovet (inget kladd på stickan = kakan färdig)
Liknande recept
Sockerkaka
4
12
3
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Sockerkaka
4.8
1 h
20
8
Sockerkaka med smörkräm
4
1 h
12
3
Sockerkaka
4.7
1 h
7-15
10
Smarrig sockerkaka!
5
40 min
8-10
4
Sockerkaka eller pepparkaka
3.6
50 min
8
4
Sockerkaka med smak av julnötter
4
10-12
1
Sockerkaka med citron
5
40 min
10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!