Annorlunda rabarberpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Lätt och god.

Ingredienser

  • 400 g rabarber
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 2 - 2 1/2 dl socker
  • 2 ägg
  • Smuldeg
  • 1 3/4 dl vetemjöl
  • 1 /12 - 1 3/4 dl farinsocker
  • 50 g smör
  • Instruktioner

    1. Skär rabarbern i bitar och lägg i en pajform. Vispa äggen och blanda ner vetemjöl och socker. Häll smeten över rabarberna. Blanda smuldegen och häll över.
    2. Sätt ugnen på 200 grader och grädda i ca 40 min.
    3. Serveras med en kall vaniljsås

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (1)

    Lotten_J 8 juni 2009

    Den godaste rabarberpaj jag ätit. Kommer def att göra den fler ggr.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben