Anns ytterfilé

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel rätt som Ann bjöd oss göteborgare på, på Morvikshararna i Söderhamns skärgård.

Ingredienser

  • 1 kg ytterfilé av gris
  • 2 dl whiskey
  • 2 dl grädde
  • 1 dl soya
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet lätt runt om. Lägg filén i långpanna. Häll på såsblandningen direkt och in i ugnen 200 grader.
    2. Vänd filén efter halva tiden, ca 20-30 minuter beroende på hur stor filén är.
    3. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    antons 7 januari 2012

    Jättegott o uppskattat av gästerna. Men jag redde av såsen med lite idealmjöl för jag tyckte att det var lite blaskigt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben