Szechuangryta med ytterfilé

Serverar: 4 portioner

En jättegod gryta som jag verkligen kan rekommendera!! Grytan är kryddad med Jamie Olivers szechuan krydda som innehåller: peppar, chilli och ginger salt.

Ingredienser

  • 500 g fläskytterfilé (strimlad)
  • 3 dl vispgrädde
  • 250 g champinjoner (skivade)
  • 1 röd paprika (strimlad)
  • 1 gul lök (strimlad)
  • 1½ tsk szechuanpeppar, chilli and ginger salt
  • 2 krm rörsocker
  • 1 tsk salt
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk ljus maizena redning
  • Instruktioner

    1. Fräs kött och grönsaker var för sig. Krydda. Lägg allt i en gryta. Rör ner vispgrädden och låt koka upp. Red av med den ljusa redningen Låt koka ett par minuter.
    2. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben