Ansjovisfylld lövbiff i pita

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En portion ger 498 kalorier. Rätten tar 15 min att göra.

Ingredienser

  • 300 g lövbiff (4 st)
  • 1 dl ättiksgurka
  • ½ gul lök
  • 8 ansjovisfiléer
  • 1 msk margarin
  • Salt
  • Peppar
  • Pepparrotssås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 tsk pepparrot
  • 2 tsk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g haricots verts
  • 4 pitabröd
  • 1 ask solrosskott
  • 1 knippa rädisor
  • Instruktioner

    1. Lägg biffarna på ett skärbräde. Hacka gurka och lök i fina bitar. Fyll biffarna med gurka, lök och ansjovis. Vik ihop, fäst med tandpetare. Stek i margarin 2-3 min per sida. Salta och peppra.
    2. Blanda dressing av crème fraiche, pepparrot, senap, salt och peppar. Värm haricots verts i lite kokande vatten. Servera köttet, haricots verts och dressingen i pitabrödet. Ät solrosskott och rädisor till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Virre85 2 oktober 2008

    Ganska dårligt foto, tagit det ur en kokbok

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben