Ansjovislåda
Serverar:
4 portioner
God som vickningsrätt, god på påskbordet, julbordet...
Ingredienser
8 kokta kalla potatisar, tärnade
3 gula lökar, skivade
3 hårdkokta ägg, hackade
1 knippa dill, hackad
1 burk ansjovisfiléer
3 dl kaffegrädde
Instruktioner
Ugn: 225°
Lägg potatisen i botten av en smord ugnsform.
Stek löken mjuk i en panna med matfett.
Varva lök, dill och ansjovis i formen.
Lägg ägghacket runtom. Slå på grädde och grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.
Liknande recept
Ägg- och ansjovislåda
4
Kall ansjovislåda
45 min
4-6
Ansjovislåda med räkor
8
Ägg- & ansjovislåda
4
Ägg och ansjovislåda
4
Rotfruktslåda med ansjovis
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!